Espais fluvials

Estàs aquí: Home / Serveis / Projectes / Projectes forestals / Espais fluvials

Treballs d’espais fluvials

Amb les obres de restauració d’espais fluvials perseguim assolir el bon estat ecològic del riu, millorar el seu funcionament com a ecosistema, assegurar el seu manteniment en el futur i minimitzar els efectes adversos de les inundacions a les poblacions.

A més de l’eliminació d’obstacles ja siguin artificials o de branques i arbres caiguts al riu, fabriquem i instal·lem estructures de fusta, estructures mixtes, estructures flotants i instal·lacions d’ús públic.

Espanya, compta amb 32.000 senders aptes per explorar, entre ells trobem camins fluvials proveïts dels serveis indispensables, per al gaudi de senderistes i turistes. Tanca, mobiliari de descans, fonts i senyalització són imprescindibles per aportar seguretat i comoditat als seus excursionistes.

La manca de neteja d’espais fluvials agreuja el perill d’inundacions i / o d’incendis

La millor forma de lluitar contra els danys de les inundacions és a través de projectes de restauració fluvial

Tala i retirada

Treballem amb maquinària especialitzada per a arbres caiguts, inclinats oa punt de caure. Realitzem trossejada “in situ” de les branques generades de la tala

Neteja

Retirada i neteja d’arbres caiguts, branques o residus existents a la zona que han estat arrossegats per inundacions. Un riu net és origen de vida

Manteniment

Conservació, manteniment i neteja de lleres amb mà d’obra especialitzada.