Projectes forestals

Estàs aquí: Home / Serveis / Projectes / Projectes forestals

El desenvolupament de projectes forestals avui dia és de vital importància. A més de dissenyar productes amb materials respectuosos amb el medi ambient, vam realitzar projectes forestals; neteja de terrenys, projectes de restauració fluvial i treballs de desbrossament i podes per evitar problemes ambientals i socioeconòmics.

Si ets una ciutat que vols contribuir al desenvolupament de pràctiques forestals responsables aquestes en el lloc adequat.

Sabies que hi ha una llista verda de ciutats que compten amb un Programa de Compra Responsable de productes forestals? Aquest programa controla l’origen sostenible dels productes i dóna prioritat a aquells certificats per un sistema creïble com el FSC. Si vols saber més, i descobrir si la teva ciutat està a la llista verda fes click aquí per comprovar-ho.

Solucions completes per a entorns naturals

Neteja de terreny

Mantenim nets muntanyes i línies elèctriques limitant la presència de material sec i inflamable per evitar incendis.

Veure què fem

Espais fluvials

Una de les millors formes de lluitar contra els danys de les inundacions és a través de projectes de restauració fluvial.

Veure què fem

Preparació de terreny

Preparem i recuperem camins rurals amb treballs de desbrossament i podes evitant problemes ambientals i socioeconòmics.

Veure què fem

Vols gestionar el teu projecte de forma sostenible i responsable?

Sol·licita ara pressupost de forma gratuïta i sense compromís

Els nostres valors

La trajectòria familiar en el sector metal·lúrgic ens proporciona un rigorós coneixement de materials i tècniques de fabricació amb què assessorar i oferir solucions de llarga durabilitat per a projectes especialment dissenyats per a l’exterior.

El sistema de gestió de qualitat implantat per Disseny Barraca -norma UNEEN- ISO 9001: 2000 ens permet produir i subministrar productes de fiabilitat i qualitat d’acord amb els requisits legals i reglamentaris aplicables.

Sistema de gestión de calidad

Utilitzem materials respectuosos amb el medi ambient. A través de les certificacions PEFC o FSC garantim que la fusta procedeix d’una gestió forestal controlada; i el segell Crohm Frei garanteix que el tractament en autoclau es porta a terme sense crom ni arsènic.

Certificaciones materiales respetuosos con el medio ambiente