Projectes Administracions públiques

Estàs aquí: Home / Serveis / Projectes / Projectes Administracions públiques

Tenim un repte. El repte de satisfer les necessitats més exigents de les ciutats que pensen en les necessitats del futur.

Protegir, mantenir i millorar el paisatge urbà adaptant a l’entorn, dissenyant i fabricant mobiliari multifuncional i amb més durabilitat, per a un gaudi i un estalvi important a mig i llarg termini que et permetrà invertir en altres projectes.

Les ciutats, com els papes en l’educació dels seus fills, juguen un paper fonamental per direccionar a la ciutat al desenvolupament cap a l’harmonia amb el medi ambient.

Et volem assessorar en la transformació i recuperació d’espais erms, viables de convertir-los en espais públics i àrees verdes.

La funcionalitat, harmonia, qualitat i seguretat són les claus que garanteixen l’èxit per evitar el deteriorament i abandó d’aquests espais naturals, conseqüències que poden provocar danys tant econòmics com socials.

El model urbà sostenible és el camí al desenvolupament econòmic de la ciutat

Recuperació d′espais públics

Renovació d’elements urbans, execució de nova infraestructura, habilitant l’espai per generar activitats socials demandades pels habitants de la ciutat

Millora d′espais públics

Adequació i / o substitució de mobiliari urbà o àrees de paviment. Incorporació d’elements delimitadors per protegir els vianants en carreteres i camins

Creació d′espais públics

Disseny de projectes urbans i paisatgistes. Projectes funcionals, assegurances i integrats en l’entorn per satisfer les necessitats més exigents

Vols que el teu projecte sigui eficient, pràctic i rentable?

Passem a veure’t sense compromís

Els nostres valors

La trajectòria familiar en el sector metal·lúrgic ens proporciona un rigorós coneixement de materials i tècniques de fabricació amb què assessorar i oferir solucions de llarga durabilitat per a projectes especialment dissenyats per a l’exterior.

El sistema de gestió de qualitat implantat per Disseny Barraca -norma UNEEN- ISO 9001: 2000 ens permet produir i subministrar productes de fiabilitat i qualitat d’acord amb els requisits legals i reglamentaris aplicables.

Sistema de gestión de calidad

Utilitzem materials respectuosos amb el medi ambient. A través de les certificacions PEFC o FSC garantim que la fusta procedeix d’una gestió forestal controlada; i el segell Crohm Frei garanteix que el tractament en autoclau es porta a terme sense crom ni arsènic.

Certificaciones materiales respetuosos con el medio ambiente