Projectes

Estàs aquí: Home / Serveis / Projectes

DISSENY + QUALITAT = SOSTENIBILITAT

La sostenibilitat és l’actitud que hem adoptat des de fa més de 10 anys, és per això, que només dissenyem solucions personalitzades i exclusives oferint major durabilitat i amb garantia de fins a 8 anys.

El nostre compromís és preservar l’entorn, utilitzem materials respectuosos amb el medi ambient. A través de les certificacions PEFC o FSC garantim que la fusta procedeix d’una gestió forestal controlada; i el segell Crohm Frei garanteix que el tractament en autoclau es porta a terme sense crom ni arsènic.

El disseny i desenvolupament dels productes que proporcionem els acompanyem d’un toc d’innovació. La innovació és l’ingredient clau del nostre creixement i també la nostra llavor per preservar l’entorn. Sense innovació no hi ha futur.

Fabriquem mobiliari urbà i rural, un plus als projectes que ens concedeix la capacitat de modificar, afegir, treure i personalitzar qualsevol producte oferint exclusivitat.

Dissenyem per a espais oberts rurals i urbans, proposant les millors solucions a les teves idees o necessitats i assessorant en la presa de decisions. Experts en paisatgisme, arquitectura i dissenyadors fem de les teves necessitats el nostre compromís.

La qualitat està en el disseny, perquè la qualitat és sostenibilitat, i la sostenibilitat, és l’opció necessària per a tothom.

Per què nosaltres?

  • Tenim un equip especialitzat
  • Exclusivitat i personalització en el producte
  • Oferim projectes eficients, pràctics i rentables

  • Garantia de fins a 8 anys en els productes de fusta

  • Servei personalitzant abans, durant i després
  • La nostra millor publicitat és la satisfacció dels nostres clients