Obres i muntatges

Estàs aquí: Home / Serveis / Obres i muntatges

Des de la fabricació de mobiliari a claus en mà

Hi ha projectes que requereixen de major capacitat, ens referim a ells amb el nom d’Obres i Muntatges.

Projectes de gran envergadura, on es necessita maquinària especialitzada per recuperar o preparar un terreny i crear parcs infantils, camins naturals, vies verdes o camins de ronda.

Ser dissenyadors d’exteriors en entorn urbà o rural, ens proporciona la possibilitat de crear aquests espais naturals sense necessitat de tercers, un avantatge per al client evitant intermediaris i la pèrdua de temps que això ocasiona.

EL TEU PROJECTE ÉS AMBICIÓS

Saps el que vols i per què, però …

necessites saber si és viable, rentable i pràctic

CREIEM EN ENTORNS MÉS SOSTENIBLES I EFICIENTS, I TU?

Recuperació d′espais

Vivim moments de canvi amb la necessitat de recuperar i conservar el nostre entorn per millorar la nostra qualitat de vida. Recuperem espais verds i naturals escometent l’obra i proposant mobiliari i tanques de fusta i / o ferro.

Veure què fem

Camins de ronda

Els camins de ronda tenen un atractiu especial per les vistes magnífiques que ofereixen. Realitzem obres de recuperació i muntatges de mobiliari i tanques de fusta i/o ferro augmentant la seguretat i l’atractiu per la zona.

Veure què fem

Observatoris i miradors

Serenitat, inspiració i llibertat Ho has experimentat alguna vegada? Un mirador és més que un lloc des del qual contemplar una vista. Fabriquem observatoris i miradors considerant les característiques de l’entorn.

Veure què fem

Camins naturals

Per complir les exigències de camins naturals realitzem des de la recuperació i preparació del terreny amb maquinària especialitzada, fins a la fabricació i instal·lació de mobiliari rural, tanques de fusta i senyalització.

Veure què fem

El disseny sostenible és l′opció necessària per a una societat millor