Tarima de fusta tropical Càmping Cala Montjoi

Tarima de fusta tropical Càmping Cala Montjoi

Client: Cala Montjoi 

Els canvis d’hàbits respecte a la realització d’activitats relacionades amb la natura porten amb si el desenvolupament d’un turisme diferent.

En 2014 les pernoctacions en els càmpings ha crescut un 10% de mitjana a Espanya. Un 2,2% a Catalunya segons dades de l’enquesta d’ocupació en càmpings.

Dormir en plena natura és una experiència per a molts meravellosa. Si tens nens és una elecció estupenda, en la qual poden córrer, saltar, anar en bici, jugar i descarregar tota l’energia que acumulen.

El campisme compta amb més de 100 anys d’antiguitat. El concepte d’anar de càmping ha canviat molt, ja no són el que era. Les qualitats, les activitats que ofereixen i les instal·lacions cada vegada es cuiden més. Invertir en materials de qualitat suposa a més d’allargar la vida, un compromís amb el medi ambient i oferir als seus campistes una experiència més segura.

tarima de madera tropical

A més de les zones d’acampada també ofereixen zones esportives i de descans, com aquesta terrassa amb vistes al mar que convida a desconnectar per connectar amb amics i família.

IMG_0475

Ve de gust caminar descalç per aquest sòl oi? i és que l’ésser humà està dissenyat per caminar descalç i en la natura. El sòl no és només el protagonista d’aquesta terrassa sinó ressaltar les palmeres amb unes jardineres de pedres blanques i amb leds que s’il·luminen a la nit resulta d’allò més suggerent per gaudir d’una posta de Sol.
Les taules i els para-sols de bruc li donen el toc final a aquesta terrassa situada al parc natural del cap de Creus que no deixa indiferent.