Mobiliari a mida i tanques de fusta per Camping

Mobiliari a mida i tanques de fusta per Camping

Client: Camping La siesta

Els clients cada vegada exigeixen, o esperen de les empreses amb les que contracten serveis que siguin sostenibles, respectuoses i responsables amb el medi ambient.

Els que trien el càmping com a tipus d’allotjament és perquè busquen el contacte amb la natura i Camping La migdiada ofereix en tot el seu entorn aquesta sensació de contacte amb la natura, benestar i respecte per l’entorn.

Necessitaven el disseny, fabricació i instal·lació de diferents tanques per a diferents zones d’oci.

Triem per als parcs infantils dos tipus de tanques que complien els requisits del client i les característiques de la zona.

Per a la zona de piscina vam proposar les tanques de fusta model ses salines per la seva adaptabilitat i estètica a l’espai, a més aquestes tanques ofereixen la possibilitat de posar i treure en funció de la seva necessitat.

 

vallas-camping-la-siesta

Cada racó requereix d’una atenció especial, hi ha zones més freqüentades que altres i aquestes característiques són tingudes en compte a l’hora de dissenyar els elements que es necessiten satisfent les necessitats dels campistes.

El mobiliari s’ha d’adaptar a l’entorn i no a l’inrevés, només així aconseguim una harmonia visual i la coherència de tots els seus elements.

3 papereres per a cobrir 3 necessitats.

  • Paperera Orlina amb una capacitat de 65 litres, fabricada en pi de flandes amb una estructura interior de xapa metàl·lica. Els materials amb què aquesta treballada garanteix la seva resistència i la preservació del medi ambient (Fusta tractada a l’autoclau IV)
  • Paperera de fusta model Gurri fabricada de fusta de pi roig amb estructura de xapa metàl·lica amb tres compartiments, una paperera dissenyada per fomentar el reciclatge. (Fusta tractada a l’autoclau IV)
  • Paperera inspirada en el model Orlina dissenyada i fabricada a mida per a la seva instal·lació en zones enjardinades respectant les plantes.

papeleras-camping-la-siestaFes clic aquí si vols demanar pressupost o requereixes d’assessorament per al teu projecte.

Si t’ha agradat el nostre treball comparteix a xarxes socials o envia-ho a un amic que li pugui interessar, gràcies i fins el pròxim projecte!