Sobre nosaltres

Estàs aquí: Home / Sobre nosaltres
Josep Barraca

Josep Barraca

Director general
“El tornado”. De ment inquieta i exigent. Té una ment creativa darrera d’una imatge senzilla. De tracte agradable, de confiança, resolutiu i addicte al disseny de nous productes.
Teresa Plana

Teresa Plana

Encarregada de Qualitat
Compromesa i organitzada amb un toc de perfeccionisme. La millor companyia que pots tenir si surts de viatge al costat dels seus 4 idiomes.
Sergi Corominas

Sergi Corominas

Responsable d'Obres i Muntatges
No hi ha missió impossible per a ell. Lluitador, valent i arriscat, el nostre Tom Cruise.
Paco “Paquito”

Paco “Paquito”

Responsable de la fabricació en fusta
El dels acudits. Encarregat de la fabricació de la fusta i enfocat als detalls del mobiliari.
Kiko

Kiko

Encarregat de taller i magatzem
El somriure personificat. Supervisa, gestiona i controla la preparació de comandes i estoc. Voluntariós i pacient en tot el que fa.
Llorenç Barraca

Llorenç Barraca

Responsable de Fàbrica
Metòdic i exigent amb la qualitat. Coordina, promou i desenvolupa el bon funcionament de la fàbrica. El pare de tots, pendent de que no falti res a l’equip. La pesca és la seva passió
Aurora Casadevall

Aurora Casadevall

Responsable de Producció
Energia positiva en estat pur. És la benzina que a tot motor li cal per arrencar cada matí i oferir el millor d’ella mateixa.
Silvia Montclus

Silvia Montclus

Tècnica Comercial
La del “pinganillo”. Creativa i dibuixant amb un toc de dolçor, la combinació perfecta per ser la més sol·licitada de l’empresa.
Meritxell Barraca

Meritxell Barraca

Administració i finances
Analítica, organitzada, metòdica i entusiasta. Trucades, números, clients, proveïdors … “La Multitasques”. La seva joventut li confereix aquest punt de passió en tot el que fa.  

Disseny d’espais d’exterior

La seva família i equip ha anat creixent sempre amb el mateix objectiu, oferir solucions duradores i amb garantia a les necessitats del seu entorn i dels seus clients d’una manera senzilla i professional.

Valoren el després tant com l’abans i el durant. És per això que després de la compra de serveis o productes continuen mantenint el contacte mitjançant revisions i / o visites, perquè el seu treball no acaba fins que arriba la satisfacció del seu client.

Opinions

Per a nosaltres el compromís amb l’entorn és fonamental, escollir mobiliari fabricat en fusta és la millor opció per la seva durabilitat i aspecte. A Disseny Barraca són professionals, sincers, seriosos i complir els terminis d’en l’obra. A més si hi ha alguna cosa que no queda com es pensava d’inici el canvien sense cost addicional.

Guillermo
- Caesmar

Des del primer moment van demostrar ser una empresa molt professional tant en el tracte com en els pressupostos rebuts. A partir de la primera visita i el primer treball que van realitzar a la Ciutat de Vacances de Cala Montjoi tot han estat facilitats i amb un excel·lent tracte postvenda. Fins i tot després d’un any del treball s’han preocupat de l’estat del material subministrat realitzant visites periòdiques per verificar el bon estat de les obres o materials, assegurant la qualitat i bon funcionament dels mateix.

Sergio Forrellad
- Ciudad de Vacaciones de Cala Montjoi

El que més m’ha agradat de treballar amb Disseny Barraca és la ràpida resposta del seu servei tècnic a les necessitats que els plantegem i la seva varietat de soluciones.Tienen una gran diversitat de productes on triar ia un preu bastant competitiu. A més de la seva professionalitat en el sector tenen cura el servei, cosa que no s’acostuma a veure avui en dia.

Antoni Tapada
- Tapada Ingeniería S.L

Empreses que confien en nosaltres