TECMA. Fira Internacional de l’Urbanisme i Medi Ambient

El sector de l’urbanisme, la recuperació, el reciclatge, la neteja professional, l’alimentació i el medi ambient tornen a reunir-se a la Fira de Madrid del 15 al 17 de juny de 2016 en el marc de FSMS, Fòrum de Solucions Mediambientals Sostenibles, una convocatòria global compromesa amb el medi ambient i la sostenibilitat.

TECMA acull els productes, tecnologia i solucions d’empreses entorn els sectors d’urbanisme, equipament i serveis urbans (gestió i recollida de residus, …).

A més de poder visitar la zona d’exposició, la fira acollirà la segona edició del “Fòrum de les ciutats: Ciutats per viure ‘, que presentarà i donarà resposta als problemes urbans actuals.

La Fira Internacional de l’Urbanisme i Medi Ambient TECMA està dirigida a professionals d’empreses de recuperació i reciclatge així com:

  • Administracions Centrals autonòmiques i locals
  • Enginyeries i Consultings
  • Laboratoris i Centres d’Investigació
  • Grans, petites i mitjanes indústries
  • Constructores i Promotores
  • Instal·lacions Esportives i d’Oci

En aquesta segona edició TECMA 2016 ens trobaràs a l’estand 4E04A del pavelló 4 d’IFEMA. On anem a donar a conèixer les novetats en dispositius d’ancoratge per a contenidors de càrrega posterior i lateral.

Aquests ancoratges per a contenidors d’escombraries estan pensats per evitar que es desplacin per causa del vent i les pendents. El dispositiu s’ha dissenyat perquè l’operari només hagi de desplaçar una palanca amb el peu sense necessitat d’utilitzar les mans, quedant lliures per a la manipulació del contenidor.

Si vols assistir a la Fira contacta amb nosaltres aquí. (Invitacions limitades)

Horaris: De l’2016.06.15 al 2016.06.16. Horari de 10:00 a 19:00. professional
2016.06.17. Horari de 10:00 a 15:00. professional
Ubicació: IFEMA. Stand 4E04A. pavelló 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.